Menu Close

PREGUNTES FREQÜENTS

Quins mètodes de pagament acceptes?

PayPal. Si tens un compte, fes el pagament a misterandreu@gmail.com indicant el teu nom i cognoms. Aquest servei no et suposarà cap sobrecost.

Targeta bancària. A través de la passarel·la segura de PayPal, pots fer el pagament amb la teva targeta bancària (sempre que compris des d’un ordinador. Aquesta opció no està activa per compres des de mòbil. Des de mòbil pots pagar amb el teu compte de PayPal o crear un). Aquest servei no et suposarà cap sobrecost.

PayPal és una plataforma que està protegida per un protocol de seguretat pel que l’intercanvi de dades es realitza de forma 100% segura. A part Mister Andreu no té accés a les teves dades bancàries, aquestes són gestionades només per PayPal que, en cas de frau electrònic, es fa responsable i reemborsa el 100% de l’import defraudat.

Què passa si em registro a la web?

Pots estar tranquil, les teves dades només les utilitzaré per a l’enviament del que compris i en cas que et subscriguis a la newsletter, t’informaré, molt de tant en tant, d’alguna oferta, novetat o mandanga extraordinària que faci.

Quin cost tenen els enviaments?

El preu variarà segons el que compris i a on vols que t’ho enviï, ja que el pes d’una làmina sense emmarcar és molt poc comparat amb el d’una emmarcada.

De moment només ofereixo l’enviament dins la comunitat europea.

Quan rebré la meva comanda?

No tinc estoc de totes les làmines. Són edicions de 100 unitats, numerades i firmades una a una que vaig fent a mesura que m’arriben les comandes.

Intentaré agilitzar el màxim la preparació de la teva comanda i amb un màxim d’una setmana tindràs les làmines a casa.

Si necessites tenir-la abans, posa’t en contacte amb mi per mail a: hola@misterandreu.com i miraré com ho puc fer per anar una mica més ràpid.

Què faig si al rebre les làmines estan arrugades o trencades o no són les que he demanat?

A vegades pot passar que m’equivoqui, passa poc però de tant en tant passa. També pot passar que el missatger sigui un cafre de collons i la làmina et vingui feta un nyap. No et preocupis, ho arreglarem! Envia’m un mail a badnews@misterandreu.com amb una foto de la desgràcia i ho solucionem.

El preu inclou l'IVA?

Sí, sempre. Odio les webs a on els preus són sense IVA i quan vas a pagar et trobes amb la sorpresa. Quina ràbia!

Si necessites una factura de la teva compra me la pots demanar escrivint a: hola@misterandreu.com

Puc cancel·lar o modificar la meva comanda?

Sí, si un cop has fet la comanda vols canviar algo, no hi ha cap problema. Envia’m un email a badnews@misterandreu.com i explica’m el canvi que vols fer. Però fes-ho ràpid perquè si la comanda està en trànsit amb la companyia de missatgeria, no la podré aturar i no et podré fer el canvi fins que m’arribi la comanda de tornada. I llavors hauràs d’assumir les despeses de la devolució i el reenviament posterior.
Si el que vols és anul·lar la comanda, fes el mateix, escriu-me un email a badnews@misterandreu.com abans de que la comanda estigui en trànsit i et retornaré l’import que vas pagar. En cas de que la comanda ja estigués enviada, hauràs de fer la devolució i asumir les despeses de devolució.
Només faré devolucions i canvis si les làmines estan en el mateix estat que estaven quan les vaig enviar. Si t’arriben en mal estat, fes una fotografia i envia-la a badnews@misterandreu.com

Admets devolucions?

Sí, tens fins a set dies per tornar la teva comanda, però aquí sóc molt estricte: si vols que et torni els diners la làmina haurà d’estar tal com et va arribar. No acceptaré làmines arrugades, mal manipulades i molt menys trencades.

Les despeses d’enviament de la comanda aniran a càrrec teu.

L’enviament l’hauràs de fer a:
Mister Andreu
carrer Sardenya, 496 – 5è 3a
08024 Barcelona

Les teves dades personals s'utilitzaran per gestionar la teva comanda i millorar l'experiència en aquest web. Ho tens tot detallat a la nostra política de privadesa.