Menu Close

AVÍS LEGAL, PRIVACITAT & COOKIES

PROTECCIÓ DE DADES

El titular, Roger Andreu Valls, garanteix als usuaris de la pàgina web que compleix amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, i que ha establert les mesures de seguretat exigides per les lleis i reglaments destinats a preservar el secret, confidencialitat i integritat en el tractament de les seves dades personals.

Aquestes dades personals seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la protecció de dades de caràcter personal.

La recollida i tractament de les dades personals sol·licitades té com a finalitat l’atenció a l’usuari, tant administrativa com comercial.

Roger Andreu Valls es compromet a guardar la màxima reserva, secret i confidencialitat sobre la informació de les dades personals que té a la seva disposició.

Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a Roger Andreu Valls estem tractant les seves dades personals. Per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat amb què van ser recollides.

AVÍS LEGAL LSSI – CE
En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), Roger Andreu Valls l’informa que és el titular del lloc web.

D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, l’informa de les següents dades:
El titular d’aquest lloc web és: Roger Andreu Valls
NIF: 36518550R
Domicili social: c/Sardenya, 496 – 5è 3a (08024) Barcelona.

USUARIS
L’accés i/o ús d’aquest portal li atribueix la condició d’USUARI, que accepta, des d’aquest accés i/o ús, les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides. Les esmentades Condicions s’aplicaran independentment de les Condicions Generals de Contractació que, si s’escau, resultin d’obligat compliment.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Roger Andreu Valls serà titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.).

Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de Roger Andreu Valls.

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Roger Andreu Valls. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines de Roger Andreu Valls.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT
Roger Andreu Valls no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

MODIFICACIONS
Roger Andreu Valls es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu portal, podent canviar, suprimir o afegir continguts i serveis que es prestin a través del lloc web com la forma amb què aquests apareixen presentats o ubicats en el seu portal.

ENLLAÇOS
En el cas que a la pàgina web es disposi d’enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet, Roger Andreu Valls no exercirà cap mena de control sobre aquests llocs i continguts.

En cap cas Roger Andreu Valls assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests enllaços o altres llocs d’Internet.

Igualment, la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap mena d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

DRET D’EXCLUSIÓ
Roger Andreu Valls es reserva el dret a denegar o retirar l’accés al portal i/o als serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals d’Ús.

GENERALITATS
Roger Andreu Valls perseguirà l’incompliment de les presents condicions, així com qualsevol utilització indeguda del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA
Roger Andreu Valls podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen.

La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ
La relació entre Roger Andreu Valls i l’USUARI es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als jutjats i tribunals de la ciutat anteriorment indicada.

POLÍTICA DE COOKIES (GALETES)
Pel que fa a la política de cookies o galetes del web, en cas que la pàgina web disposi d’elles i aquestes no siguin inherents al funcionament del web o com així refereix l’esmentat apartat 2 de l’article 22 LSSI «l’única finalitat d’efectuar la transmissió d’una comunicació per una xarxa de comunicacions electrònica»:

Una cookie o galeta és un arxiu d’informació que el servidor d’aquest lloc web envia al dispositiu (ordinador, telèfon mòbil, tablet, etc.) de qui accedeix a la pàgina per emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que s’efectua des d’aquest equip.

Les galetes es classifiquen de la següent manera:
-Segons l’entitat que les gestiona:
• Galetes pròpies: gestionades pel mateix editor.
• Galetes de tercers: gestionades per una altra entitat.
-Segons el temps que romanen actives:
• Galetes de sessió: només recopilen dades de navegació durant la visita de l’usuari.
• Galetes persistents: segueixen emmagatzemades durant un període de temps.
-Segons la seva finalitat:
• Galetes tècniques: ajuden al funcionament de la pàgina web.
• Galetes de personalització: serveixen a l’usuari per predeterminar certes característiques per a posteriors visites.
• Galetes d’anàlisi: permeten l’anàlisi del comportament dels usuaris al lloc web per a elaborar perfils de navegació.
• Galetes publicitàries: ajuden a l’editor a gestionar publicitat.
• Galetes de publicitat comportamental: gestionen els espais publicitaris segons el comportament de l’usuari i els seus hàbits de navegació.

Roger Andreu Valls utilitza diversos tipus de cookies (tècniques i analítiques) únicament amb la finalitat de millorar la navegació de l’usuari en el lloc web, sense cap mena d’objecte publicitari o similar.

Roger Andreu Valls no recull cap dada personal a través de les cookies. Totes elles, excepte les utilitzades pel sistema d’estadístiques Google Analytics, són temporals i desapareixen en acabar la sessió.

L’usuari podrà, en qualsevol moment, triar quines cookies vol que funcionin en aquest lloc web mitjançant:
• La configuració del seu navegador:
-Firefox
-Safari
-Google Chrome
-Internet Explorer
• Eines de tercers, disponibles en línia, que permeten als usuaris detectar les galetes en cada lloc web que visita i gestionar la seva desactivació.

Ni aquest web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir altres llocs web esmentats en aquesta política de cookies.

L’acceptació de la present política implica que l’usuari ha estat informat d’una forma clara i completa sobre l’ús de dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades (cookies) així com que Roger Andreu Valls disposa del consentiment de l’usuari per a l’ús d’aquestes tal com estableix l’article 22 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE).

Les teves dades personals s'utilitzaran per gestionar la teva comanda i millorar l'experiència en aquest web. Ho tens tot detallat a la nostra política de privadesa.

Hola!