Menu Close

MISTER ANDREU

Barcelona, 1976

Il·lustrador de formació, dissenyador gràfic de professió i creatiu des que tinc memòria, que jo recordi.

Fa més de 20 anys que estic treballant en el món del disseny. He tingut un estudi propi de disseny gràfic i multimèdia (quins anys!), també he treballat com a freelance en publicitat, en el món audiovisual, disseny d’esdeveniments, d’interiors, he fet webs des que existeixen les webs, he creat dues marques de samarretes…, i encara no m’he cansat. He patit alguns moments de debilitat, he viatjat i he treballat de cuiner, però sempre he tornat a treballar amb el disseny i la creativitat. Darrerament, el que més m’omple i em fa feliç és la il·lustració. De fet, de petit ja tenia clar que jo el que volia era dibuixar.

 

Si t’agrada el que faig, no t’estiguis de contactar amb mi. Estic obert a nous projectes. Parlem i segurament ens entendrem. Sóc un bon tio.

Properament podràs veure aquí el meu portfoli. Mentrestant, pots seguir-me la pista per la xarxa social que més t’agradi:

Les teves dades personals s'utilitzaran per gestionar la teva comanda i millorar l'experiència en aquest web. Ho tens tot detallat a la nostra política de privadesa.