Menu Close

CONDICIONS DE COMPRA, ENVIAMENT I ENTREGA

Aquestes condicions podrien ser modificades, per la qual cosa s’aconsella llegir-les abans d’efectuar una comanda. No facis com fas amb la resta de webs!

Si tens alguna pregunta relacionada amb les condicions de compra o la política de privadesa pots posar-te en contacte per mail escrivint a: hola@misterandreu.com

www.misterandreu.com és el lloc web de Mister Andreu des de la qual s’ofereix la compra de làmines i altres productes amb il·lustracions i dissenys 100% originals i de la seva autoria. Pertany a Roger Andreu Valls amb DNI 36518550R i domicili al carrer Sardenya, 496 – 5è 3a – 08024 Barcelona.

Mister Andreu es reserva el dret a decidir, en qualsevol moment, els productes que s’ofereixen a la web. En podrà retirar la seva venda en el moment que cregui convenient.

Les comandes introduïdes a la botiga online es consideraran realitzades en el moment que s’executi el pagament i el client rebi la confirmació de la comanda. El comprador declara conèixer i acceptar les condicions generals de venda pel sol fet de confirmar la seva comanda online.

Les característiques dels productes oferts estan presentades a la web dins de cada fitxa de producte. Els colors de les impressions poden variar dels colors que es veuen en pantalla. Tot i que s’ha fet amb la màxima precisió la varietat de dispositius i calibració de la pantalla dificulta molt saber què veu cadascun dels usuaris.

Els preus dels productes apareixen sempre a la web i inclouen l’IVA corresponent.

El dret a cancel·lació permet als clients la devolució de tot o part de la comanda feta a la web de Mister Andreu. En cas de devolució per producte equivocat o malmès la devolució no tindrà cap cost pel client. En cas de cancel·lació o canvi per equivocació, les despeses de l’enviament aniran a càrrec del client.

Mister Andreu es compromet a la devolució del cost de part o el total de la comanda un cop que els productes estiguin a la seva oficina del carrer Sardenya, 496 5è 3a – 08024 Barcelona i s’hagi comprovat el seu bon estat. És obligació del client, com estableix la nova llei de comerç electrònic espanyola, fer arribar els productes a la botiga des d’on es van enviar. El termini de devolució és de set dies des de la recepció d’aquest.

Els preus dels productes poden variar i estan subjectes a actualitzacions. El preu que Mister Andreu aplicarà a cada comanda serà el vigent en el moment que el client fa la comanda amb independència del dia que la rebi.

Les formes de pagament seran per pagament a través d’un compte de PayPal o mitjançant una targeta bancària a través del servidor segur de PayPal.

El termini d’entrega serà igual o inferior a una setmana. Sempre intentem que sigui el menor possible però al no tenir un estoc de tots els productes i a fer-los segons les comandes rebudes no podem comprometre’ns en oferir un temps inferior. En cas de falta d’estoc o de que sorgís un imprevist Mister Andreu es posarà en contacte per tal de concretar una altra data d’entrega o solució.

Mister Andreu només envia els seus productes a països de la Unió Europea. El cost de l’enviament dependrà dels productes adquirits i el lloc d’enviament.

Les teves dades personals s'utilitzaran per gestionar la teva comanda i millorar l'experiència en aquest web. Ho tens tot detallat a la nostra política de privadesa.