Menu Close

COL·LECCIÓ BARCELONA

Aquesta sèrie d’il·lustracions son fruit de vàries situacions i emocions que he viscut durant el confinament. Sol a casa i amb la creativitat sota mínims, vaig rebre una trucada per dissenyar-li una samarreta solidària a un bar de Gràcia. Em vaig animar. Esbossant idees vaig crear una tipografia, composta de formes geomètriques que va tenir molt bona acollida a IG.

L’endemà caminava pels voltants de la Sagrada Família. L’absència total de turistes i l’excés de sol, normal per l’època de l’any, em van oferir una imatge plàcida i relaxada d’un espai que, si puc, normalment evitaria. Em passa el mateix amb altres espais de Barcelona que s’han convertit en espais inhabitables i que el turisme salvatge i la gentrificació s’han apoderat.

Aquella mateixa tarda, nit i matinada vaig crear les primeres nou il·lustracions d’aquesta sèrie. Amb elles vull reivindicar la Barcelona dels barcelonins, la que jo recordo disfrutar. Els barris, les curiositats i històries pròpies de la ciutat. I també el centre, les postals típiques i els monuments per on passejava cada cap de setmana amb els meus germans i el meu avi.

Les teves dades personals s'utilitzaran per gestionar la teva comanda i millorar l'experiència en aquest web. Ho tens tot detallat a la nostra política de privadesa.

Hola!